Bine ați venit la Keystone Residence

Cartierul Residențial Keystone este unul din cele mai îndraznețe proiecte imobiliare prezente în zona de Sud a Capitalei proiect care dispune pe lângă amplasamentul excelent și de o foarte bună funcționalitate interioară, oferind o alternativă reală în materie de spațiu locativ excelent întregit cu o serie de facilități care ridica cu mult gradul de confort și siguranță al noului complex de vile.

Construit cu o arhitectură în stil colonial, ansamblul de vile Keystone Residence Berceni se anunță încă de la început un ansamblu rezidențial complex și foarte bine organizat, dezvoltatorii având în proiect pe lângă amenajarea interioară excelentă cu căi de acces ample, alei și trotuare amenajate și iluminate corespunzator, parcări, concepute să satisfacă cerința de spațiu, dar să și întrunească toate calitățile pentru eficientizarea costurilor.

Vezi harta Programare
Anul construcției
2017
Număr camere
4
Suprafață lot
282 mp
Locuri de parcare
2

Compartimentarea a fost gândită conform ultimelor tendințe în materie de trai modern, terasa spațioasă de la etajul superior, curtea generoasă, precum și materialele de construcție și finisajele de cea mai bună calitate care tind să satisfacă și cel mai exigent cumpărător, întregesc eleganța proiectului și valorifică locația.

Esențele de lemn utilizate în amenajare contrastează plăcut cu albul clasic al pereților, sporind senzația de confort, lasând totodată posibilitatea fiecărui cumpărător de a-și alege culorile de decor dintr-o gamă variată oferită.

Cu o frumusețe ce rezultă din simplitatea detaliilor, Cartierul Residențial Keystone este special prin prisma configurației lui și te cucerește iremediabil de la prima vedere.

Facilități

  • Rețea de gaze
  • Rețea electrică
  • Internet/Cablu/Telefonie
  • Iluminat stradal
  • Structură solidă
  • Compartimentare optimizată

Clip prezentare

Vizionați clipul nostru de prezentare pentru a afla mai multe

Propunerea Keystone Residence Berceni

Construcție solidă

În primul rând ne mândrim prin faptul că, în execuţia construcţiei, este respectat întocmai proiectul tehnic, nefăcându-se rabat de la nici un aspect. Structura şi suprastructura sunt realizate din beton armat, zidăria portantă din cărămidă Porotherm, iar compartimentarea interioară este de asemenea din cărămidă. În acest sens, dezvoltatorul vă va pune la dispoziţie în momentul vizionării atât proiectul tehnic, cât şi dovezile cu privire la conformitatea execuţiei lucrării.

Finisaje premium

Datorită stilului architectural abordat, finisajele vor fi pe masură. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate și sunt conforme cu normele europene în vigoare. Totodată, execuţia va fi ireproșabilă, întrucât orice neregulă sesizată va face obiectul unei reparaţii.

Posibilitate de achiziționare în tranșe

În funcţie de posibilităţile cumpărătorilor, ne vom adapta metoda de vânzare, astfel încât întregul proces de achiziţionare să reprezinte o povară cât mai mică. Ca și modalităţi de achiziţionare, enumerăm "Creditul de Prima Casă", "Creditul Imobiliar" sau "Plata în Tranșe". Opţiunea de "Rate la dezvoltator" va fi disponibilă din 2018.

Acces mai facil decât din Pipera

Pe lângă latura amuzantă a afirmaţiei de mai sus, există și o latură serioasă. Este adevărat că pentru a face această afirmaţie, se impune a fi luate în calcul mai multe variabile precum ziua din săptămână, ora la care parcurgem traseul sau previziunile meteo. Totuși, în condiţii similare, cele două trasee sunt comparabile în ciuda unei diferenţe de aproape 5 km. Singura diferenţă constă în preţul de achiziţie.